Lyrics & Knowledge Personal Pages Record Shop Auction Links Radio & Media Kids Membership Help
The Mudcat Cafesj



User Name Thread Name Subject Posted
SouthernCelt Tech: Converting WAV to MP3, playback problem (20) RE: Tech: Converting WAV to MP3, playback problem 12 May 07


Thanks, I'll look back at the tech data on the files and see if any of these suggestions might apply. I guess what has been the biggest puzzle is that the first 3 songs I uploaded to the web don't have playback problems but the fourth one does. They were all recorded by the same program on the same day w/o any change in specs and then converted a few days later to the MP3 in a batch. I forgot in the original post that on the fourth one I did a little "massaging" with another program (added a very light reverb effect) and uploaded the song after applying the effect. Perhaps, the saved version in MP3 after the effect was applied was set at a different bit rate.

Thanks again for responding

SC


Post to this Thread -

Back to the Main Forum Page

By clicking on the User Name, you will requery the forum for that user. You will see everything that he or she has posted with that Mudcat name.

By clicking on the Thread Name, you will be sent to the Forum on that thread as if you selected it from the main Mudcat Forum page.

By clicking on the Subject, you will also go to the thread as if you selected it from the original Forum page, but also go directly to that particular message.

By clicking on the Date (Posted), you will dig out every message posted that day.

Try it all, you will see.